Neem nu contact op

06-28 94 72 20 Stuur bericht Stuur bericht

mr. R.J. (Ruben) Balkenende

Strafrechtadvocaat

R.J. Balkenende

Mr. R.J. (Ruben) Balkenende is in zijn verdediging daadkrachtig, professioneel en heeft maximale aandacht voor de persoon van de cliënt.
In de praktijk richt hij zich voornamelijk op commune strafzaken, met de nadruk op gewelds- en vermogensdelicten (waaronder drugsdelicten).
Tevens is mr. Balkenende deskundig op het gebied van het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en kan hij u bijstaan indien uw rijbewijs is ingenomen door het Openbaar Ministerie of het CBR.

Ruben Balkenende heeft zowel de Master Straf- en Strafprocesrecht, als de Master Civiel recht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Tijdens zijn studie heeft hij relevante juridische ervaring opgedaan als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor. Hier merkte hij dat zijn passie toch echt bij het strafrecht ligt.

Bent u in aanraking gekomen met politie of justitie, of kent u iemand kent u iemand die hiermee in aanraking is gekomen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met Ruben Balkenende via 06-28 94 72 20 of via balkenende@khsa.nl

Hoe kunt u mij bereiken?

Stuur nu een bericht

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U bent nog maar één stap verwijderd van de beste strafrechtelijke hulp. Verzend uw bericht en krijg de hulp die u verdient.