Neem nu contact op

06-43 88 55 51 Stuur bericht Stuur bericht

mr. S.M. (Saskia) Hoogenraad

Strafrechtadvocaat en Partner

Mr. S.M. (Saskia) Hoogenraad is een ervaren en gedreven strafrechtadvocate met een passie voor het vak en een flinke dosis doorzettingsvermogen.
Saskia Hoogenraad voert een commune strafpraktijk. Hierbij kan worden gedacht aan vermogensdelicten, geweldsdelicten, drugsgerelateerde zaken maar ook aan zedendelicten. Daarnaast kan zij u ook bijstaan in penitentiaire procedures en verkeerszaken. Inmiddels heeft Saskia Hoogenraad veel ervaring in het strafrecht opgedaan. Mocht u verdacht worden van een strafbaar feit dan kan zij u van begin af aan goed bijstaan en adviseren. Uw belangen staan daarbij altijd voorop.

Daarnaast houdt Saskia Hoogenraad zich ook bezig met civiele jeugdrechtzaken (OTS en uithuisplaatsing).

Aarzel niet om contact op te nemen. Het zal u verbazen wat mr. Hoogenraad voor u kan betekenen en zonder dat u meteen daarvoor kosten moet maken.

Saskia Hoogenraad is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA) en zij heeft haar specialisatieopleiding afgerond aan de Vrije Universiteit Amsterdam, waardoor zij zich strafrechtspecialist mag noemen.

Mocht u vragen hebben of juridische bijstand wensen dan kunt u mr. Hoogenraad bereiken op 06-43 88 55 51.

 

Bekendmaking ex art. 35a Regeling op de advocatuur:

S.M. Hoogenraad heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: strafrecht en jeugdstrafrecht.

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

 

Hoe kunt u mij bereiken?

Stuur nu een bericht

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U bent nog maar één stap verwijderd van de beste strafrechtelijke hulp. Verzend uw bericht en krijg de hulp die u verdient.