Neem nu contact op

079-203 31 10 Bel nu Stuur bericht

Disclaimer

Aan de inhoud en (technische) betrouwbaarheid van deze website wordt veel zorg besteed. Deze website heeft echter slechts een algemeen en informatief karakter en volledige (technische) betrouwbaarheid onder alle omstandigheden kan per definitie niet worden gegarandeerd. De inhoud van de informatie op de website kan niet worden aangemerkt als advies. Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend en Kint en Hoogenraad Strafrechtadvocaten kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor hetgeen zonder deskundig advies naar aanleiding van de inhoud van deze website wordt ondernomen.
Evenmin kan Kint en Hoogenraad Strafrechtadvocaten aansprakelijkheid aanvaarden voor storingen of andere technische problemen dan wel virussen of andere verstorende elementen. De voorgaande uitsluitingen van aansprakelijkheid gelden ook voor websites waarnaar deze website een link of referentie bevat. Kint en Hoogenraad Strafrechtadvocaten is en blijft de enige rechthebbende ter zake van de auteursrechten voor deze website. Het is de gebruiker van de website niet toegestaan de inhoud daarvan te vermenigvuldigen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke toestemming van Kint en Hoogenraad Strafrechtadvocaten.

Hoe kunt u ons bereiken?

E-mail

info@khsa.nl

Stuur nu een bericht

Contactformulier

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U bent nog maar één stap verwijderd van de beste strafrechtelijke hulp. Verzend uw bericht en krijg de hulp die u verdient.